Nov 9, 2009

A-TACS Camo Pattern New

Καθώς ο Αμερικανικός στρατός συνεχίζει την αναζήτηση αποτελεσματικότερης παραλλαγής στις στολές και τα υλικά που φέρουν οι μονάδες, η εταιρεία DCS (Digital Concealment Systems  έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα παραλλαγή που σχεδίασε, την A-TACS (Advanced TActical Concealment System.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ο σχεδιασμός βασίζεται σε νέα τεχνική ανάμειξης των χρωμάτων που τη καθιστούν μοναδική, δημιουργώντας ένα εφέ τύπου χαμαιλέοντα, ιδανική για χρήση σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Περισσότερα μοτίβα χρωμάτων θα παρουσιαστούν αργότερα. Θεωρείται από πολύ δύσκολη έως αδύνατη η αντιγραφή της.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τον Ιανουάριο στο Shot Show 2010 του Las Vegas. Ήδη μεγάλες εταιρείες συνεργάζονται ή βρίσκονται στο τελικό στάδιο συμφωνίας για να χρησιμοποιήσουν την νέα παραλλαγή στα προϊόντα τους. Οι εταιρείες EOTAC LLC, Remington, BushMaster, DPMS, Blue Force Gear, Danner, Emmerson Knifes Inc είναι μερικές από αυτές.

Η εταιρεία DCS ασχολείται 20 χρόνια με την σχεδίαση και παραγωγή συστημάτων παραλλαγής.
Το βέβαιο είναι ότι η MultiCam της Crye απέκτησε ένα σοβαρό "αντίπαλο" στην κατηγορία FCS  (Fashion Camouflage Systems).


Click pictures to enlarge
Related Posts with Thumbnails