Nov 10, 2009

ICS MX5 New Generation

Η ICS ανακοίνωσε την κατασκευή της νέας γενιάς ΜΧ5. Δόθηκε έμφαση στον όσο πιο πιστή αντιγραφή του αληθινού. Το πάχος του receiver φτάνει μέχρι το 1mm, σε αντίθεση με τα ΜΡ5 των άλλων εταιρειών, διατηρώντας έτσι το βάρος και την κατανομή στο μέγιστο δυνατό βαθμό.


Χάρη στο νέο σχεδιασμό η αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση είναι η ευκολότερη που υπάρχει μεταξύ παρόμοιων AEG. Παράλληλα με την αφαίρεση των δύο πείρων διακόπτεται και η ηλεκτρική συνδεσμολογία. Εντυπωσιακή σχεδιαστική καινοτομία είναι η έλλειψη καλωδίων μεταξύ του χειροφυλακτήρα που φιλοξενεί την μπαταρία και του GearBox. Προφανώς η μεταφορά του ρεύματος γίνεται μέσω σταθερών ελασμάτων τοποθετημένα και στα δύο μέρη.
Το διαιρούμενο GearBox επιτρέπει την εύκολη αλλαγή ελατηρίων.

 

Ο επιλογέας βολής όταν μετακινηθεί στην θέση ασφαλείας (SAFE) ταυτόχρονα απελευθερώνει και το ελατήριο του πιστονιού στην περίπτωση που έμεινε συμπιεσμένο στην πίσω θέση.
Η λειτουργία του GearBox ελέγχεται από MOSFET. Τα ηλεκτρονικά φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του μοτέρ και την ακριβή απόδοση του 3 round burst.


Related Posts with Thumbnails