Nov 24, 2009

ESS Crossbow Eyeshield



Η ESS, Eye Safety Systems, παρουσίασε στην έκθεση MiliPol στο Παρίσι, το νέο γυαλί προστασίας, το Crossbow 3LS. Το νέο μοντέλο αποτελεί εξέλιξη του γνωστού ICE της ίδιας εταιρείας.
Με πρόσθετες επιστρώσεις επιτυγχάνεται η εξάλειψη του ενοχλητικού θολώματος στην εσωτερική και η προστασία από γρατζουνιές στην εξωτερική επιγάνεια του γυαλιού.
Το νέο σύστημα συγκράτησης DedBolt Lens lock στηρίζει το γυαλί στο σκελετό, ενώ ταυτόχρονα κάνει εύκολη την αλλαγή. Το γυαλί από πολυκαρβονικό αντιβαλλιστικό υλικό έχει πάχος 2.4mm.


Το σετ 3LS περιλαμβάνει τρία γυαλιά σε χρωματισμούς clear, smoke gray και hi-def yellow. Το σετ 2TX περιλαμβάνει δύο σκελετούς με γυαλιά, σε χρωματισμούς clear και smoke gray.

Για τους χρήστες με προβλήματα όρασης το Crossbow δέχεται πρόσθετο σκελετό για διορθωτικούς φακούς. Ο πρόσθετος σκελετός στηρίζεται με ασφάλεια σε υποδοχές στο εσωτερικό του γυαλιού.
Τέλος το Crossbow προστατεύει 100% από τις UVA/UVB και πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας Ευρώπης και Αμερικής, που είναι:
US Federal OSHA, ANSI Z87.1+, US MIL SPEC MIL-PRF-31013, and CE EN 166
Related Posts with Thumbnails