Oct 27, 2009

SYSTEMA GearBox ENERGY. New

H Systema ανακοίνωσε μια νέα σειρά gearbox και μοτέρ, με τμήματα σχεδιασμένα από την αρχή και σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές.

Χρησιμοποιώντας νέα υλικά μείωσε το βάρος των gearbox, ώστε να πετύχει καλύτερη κατανομή στο σύνολο του όπλου. Μερικές καινοτομίες προέρχονται κατευθείαν από την κορυφαία σειρά της εταιρείας, τα γνωστά Systema Professional Training Weapons (PTW).

Στα επιμέρους τμήματα τώρα, αντικατέστησε μέρος του γραναζιού sector, για να το κάνει πιο ελαφρύ, με τμήμα από ανθρακόνημα. Σετ γραναζιών θα διατίθεται για όλες τις ανάγκες : Regular, Torque up, Super Torque up.

Στην νέα σειρά των κυλίνδρων κατηγοριοποίησε τους διαφορετικούς κυλίνδρους (5 τύποι κυλίνδρων) χρωματίζοντάς τους. Δημιούργησε μικροσκοπικές εσοχές ώστε να "αποθηκεύεται" το γράσσο και να παραμένει λειτουργικό για μεγαλύτερη περίοδο χρήσης. Επίσης νέα σχεδίαση στην κεφαλή του πιστονιού όπως και στην κεφαλή του κυλίνδρου.

Μία νέα σειρά μοτέρ θα κινεί τα gearbox Energy και όχι μόνο. Τα μοτέρ Energy, θα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και θα είναι ικανά να δέχονται μέχρι και 12V. Ο κορμός του μοτέρ για παράδειγμα κατασκευάζεται από φύλλο μετάλου πάχους 1.2mm, την στιγμή που τα κοινά μοτέρ έχουν πάχος 0.8-1mm. Νέα σύνθεση με 30% άργυρο στα καρβουνάκια υπόσχεται ομαλή και συνεχή λειτουργία.

Related Posts with Thumbnails